Op weekdagen open tot 18u30

Behang- en verfwinkel mét technisch advies en een enorme keuze

Famst onderscheidt zich als behang- en verfwinkel in Turnhout door de enorme mogelijkheden voor motieven en kleuren. Daarnaast beantwoorden onze productspecialisten al je technische vragen. Zo ga je gegarandeerd met de juiste verf of het passende behangpapier naar huis. Kom tijdens onze openingsuren vrijblijvend langs in onze behang- en verfwinkel in Turnhout en laat je inspireren door de talrijke verf- en behangstalen.

Voor elke schilderuitdaging de juiste verf

20160726_155652De ene verf is de andere verf niet. Jammer genoeg ontdek je dit pas na enkele jaren, wanneer de ene muur zijn kleur perfect behoudt en de andere alweer aan een nieuwe verfbeurt toe is.

Onze productspecialisten geven je het juiste technisch advies, volledig op maat van jouw schilderopdracht en de verwachte kwaliteitseisen. Tal van factoren spelen een rol. Is het je eigen woning of een huurhuis? Een badkamer bijvoorbeeld heeft andere verf nodig dan een leefruimte.

Met onze drie merken Sigma, Levis en Ralston hebben we zowel internationale topmerken als een kwaliteitsvolle budgetoplossing in huis.

Het kwaliteitsverschil tussen verven zit vooral in het percentage aan bindmiddel in de verf. Het gehalte aan bindmiddel heeft een belangrijke impact op de dekking, het onderhoud, de elasticiteit, de structuur en de overschilderbaarheid van de verf. Wij geven je in alle transparantie eerlijk advies. Ook voor schilderwerken buiten zoeken we samen met jou naar de meest duurzame oplossingen.

Eindeloze kleur- en motiefmogelijkheden

De kleurmogelijkheden voor onze verven zijn letterlijk eindeloos. Zo beschikken we over meerdere verfmengmachines om elke gewenste kleur op maat te creëren. Er geldt hiervoor geen enkele wachttijd. Je krijgt de gewenste verf meteen mee naar huis.

Dezelfde keuzevrijheid geldt voor het behangpapier. Ben je op zoek naar exclusief behangpapier dat perfect past op een specifieke accentmuur? Of zoek je vliespapier dat je muren optimaal beschermt?

Kom langs en ontdek de eindeloze mogelijkheden in onze talrijke behangboeken. Enkele dagen na je bestelling ligt het gekozen behangpapier voor je klaar.

Schilder of behanger gezocht?

Veel klanten van onze verfwinkel zijn doe-het-zelvers of professionele schilders die zich bij ons bevoorraden. Zelf hebben we geen eigen schilders of behangers in dienst. Wel geven we je graag contactgegevens van professionele schilders uit Turnhout en omstreken waarvan wij weten dat ze prima werk afleveren.

Op zoek naar de juiste verf of exclusief behangpapier?

Kom langs bij behang- en verfwinkel Famst in Turnhout.