Op weekdagen open tot 18u30

Laminaat nodig in de regio Turnhout?

Famst in Turnhout biedt een totaalservice voor laminaat. Allereerst vind je bij ons het grootste aanbod aan laminaat in de regio Turnhout. Onze productspecialisten maken je wegwijs in het enorme aanbod én geven je gericht technisch advies. Daarnaast kan je ook optioneel beroep doen op onze plaatsingsservice. Onze vakmensen plaatsen laminaat in de ruime regio Turnhout volgens de regels van de kunst. Bekijk hier onze ruime openingsuren. Zo zijn we op weekdagen altijd open tot 18.30 uur. Je bent steeds welkom zonder afspraak.

Hoe laminaat kiezen in onze winkel in Turnhout?

Het kiezen van laminaat is een belangrijke beslissing. Zo heeft de vloerbekleding een zeer grote impact op de uitstraling van je interieur. Het kiezen van de juiste laminaat gebeurt in onze interieurwinkel in Turnhout in verschillende stappen.

1. Maak je keuze in onze winkel

Ook op vlak van laminaat vind je in onze winkel in Turnhout merken die een hoge kwaliteit en een lange levensduur garanderen. Voor elke interieurstijl hebben wij aangepaste laminaat in huis. Naast laminaat vind je in onze winkel nog andere vloerbekledingen zoals vast tapijt, vinyl, linoleum of kurk.

2. Neem een selectie van stalen mee naar huis

Op basis van je eerste voorlopige keuzes krijg je een selectie van laminaatstalen mee naar huis. Zo kan je in alle rust bekijken welke optie het best in je interieur past.

3. Wij meten alles ter plaatse op

Tijdens een plaatsbezoek in de regio Turnhout meten we niet alleen gedetailleerd de ruimte op. We analyseren ook de ondergrond zodat we de beste plaatsingsmethode voor het laminaat kunnen selecteren.

4. Je ontvangt een heldere all-in prijs

Op basis van de gekozen laminaat én de opmetingen ter plaatse, krijg je een gedetailleerde all-in offerte.

5. De plaatsing gebeurt door onze vakmensen

Wij proberen binnen de drie weken te starten met het plaatsen van de laminaat. Dit gebeurt door eigen vakmensen volgens de regels van de kunst.

Wil je zelf de laminaat plaatsen? Uiteraard kan dit ook. Onze interieurspecialisten staan je bij met gericht technisch advies.

Bekijk hier de ruime openingsuren voor het kiezen van laminaat in onze interieurwinkel in Turnhout.