Op weekdagen open tot 18u30

Wat zijn de kosten per m² van een spanplafond?

Wanneer mensen een spanplafond overwegen dan vragen ze zich terecht de kosten per m² af. Aan de hand van deze prijs kan je een spanplafond vergelijken met andere oplossingen zoals het plaatsen van gyproc. In elk geval komt een spanplafond inzake kosten per m² als de beste koop uit de bus. Zo moet je bij een spanplafond geen extra kosten per m² toevoegen voor het schilderen. Een spanplafond is meteen kant-en-klaar afgewerkt. Wil je een prijs op maat? Bel dan naar onze plafondadviseur Tom Denys op 0495 24 88 40. Hij komt langs voor een plaatsbezoek én bezorgt je meteen een all-in prijsofferte.

Hoe moet je de kosten per m² van een spanplafond beoordelen?

Wanneer je wilt kiezen tussen gyproc en een spanplafond voor het vernieuwen van je huidige plafond, dan zijn de kosten per m² uitermate belangrijk. De basisprijs van een spanplafond geldt voor een vrij eenvoudig plafond met weinig hoekjes en bijzondere vormen. Mogelijk loopt deze prijs een beetje op wanneer het gaat over een ‘ingewikkelde’ ruimte.

In vergelijking met een spanplafond liggen de kosten per m² voor een plafondafwerking in gyproc een beetje lager. Je zit dan evenwel met een onafgewerkt plafond dat je nog verder moet afwerken en schilderen. Wanneer je ook deze kosten meetelt, dan kom je met gyproc altijd duurder uit.

Waarom je spanplafond laten plaatsen door Famst?

Famst is al sinds 1998 de officiële plaatser van Plameco – dé wereldwijde kwaliteitsreferentie voor spanplafonds – in de regio’s Turnhout, Herentals, Geel en Mol. Wij bieden je een totaalservice, inclusief het plaatsen van alle mogelijke verlichting – ook inbouwspots – in het spanplafond.

Een exacte prijsofferte (kosten per m²) voor een spanplafond bij je thuis? Onze plafondadviseur Tom Denys komt op afspraak bij je langs. Bel naar 0495 24 88 40