Op weekdagen open tot 18u30

Wil je een accentmuur? Denk eens aan leuk behang

16 januari 2018 | Behang | Famst
Hou je van een sfeervol interieur? En wil je een statement maken in je woonkamer, keuken of slaapkamer? Dan is een accentmuur een leuke oplossing. Daarvoor heb je verschillende opties: een fel kleurtje, een originele wandbekleding in hout of een karakteristiek behang.

Zeker in restaurants en horecagelegenheden zie je vaak toffe muren die in het oog springen. Voor de accentmuur gebruiken veel mensen behang. En dat is een uitstekende optie. Het geeft meer karakter dan een geverfde muur, want je hebt ruime keuze uit heel wat patronen.

Ga je voor een accentmuur in behang? Dan heb je heel wat mogelijkheden. Grasduin gerust eens door de voorbeelden hieronder en laat je inspireren.

 Een accentmuur met landelijk behang

Landelijke interieurs zijn tijdloos. Heel wat mensen kiezen vandaag voor een landelijke inrichting. En daar hoort natuurlijk een accentmuur met landelijk behang bij, zoals op de foto hieronder.

Een accentmuur met modern behang

Bed Wallpaper Wall Apartment Bedroom Room

Ook voor wie houdt van een modern interieur, bestaan er mooie patronen en behangstijlen. Op zoek naar een accentmuur met modern behang? Laat je inspireren door dit voorbeeld.

Een accentmuur met retrobehang

De jaren zestig en zeventig zijn helemaal terug. Heel wat mensen kiezen voor een retro-interieur met retro meubeltjes en natuurlijk … retro behang. Ben jij ook een retro-fan en wil je een accentmuur? Dan is onderstaand behang iets voor jou.

Een accentmuur met Scandinavisch behang

Steeds meer mensen gaan voor een Scandinavisch interieur. De cleane en tegelijk warme look heeft intussen al heel wat harten veroverd. Hou jij ook van een Scandinavisch interieur en wil je een accentmuur? Dan past dit behang helemaal bij jou.

Een accentmuur met Barokbehang

In meer Engelse interieurs zie je vaker Barokpatronen. Ook voor een accentmuur in Barokstijl bestaat mooi behang, zoals bij het voorbeeld hieronder. Ben jij fan?

Benieuwd naar meer?

Kom gerust eens langs in onze showroom, want de mogelijkheden zijn oneindig. We hebben verschillende soorten behang die perfect als accentmuur gebruikt kunnen worden.

Afhankelijk van jouw stijl, kiest onze specialist het behang uit dat perfect bij je past.

 


Recente berichten

Categorieën